Mesa.kgm33kV-krachttransformatorGoede weerstand op hoge temperatuur;

 • vrijgavetijd:2022-02-11 18:20:22
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:450
 • Korte omschrijving:

  Mesa.kgm,Mesa.kgmInstallatie van met olie ondergedompelde transformator,Look van olie van de radiatorlekkage van olie bij loopfle

Artikel inhoud
Mesa.kgmInstallatie van met olie ondergedompelde transformator,

Look van olie van de radiator

lekkage van olie bij loopflens

Mesa.kgmAfgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,Mesa.kgmHerstel van een elektrische kast-transformator, moeten op tijd leeg zijn.

BarikaNameWanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Wiringwijze van droge transformator:


Mesa.kgm33kV-krachttransformatorGoede weerstand op hoge temperatuur;Look van olie van gietijzeren delen

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is,Mesa.kgmDroge transformator scb13-1250kva, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Goede kwaliteitDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

fabrikant van droge transformatoren


Mesa.kgm33kV-krachttransformatorGoede weerstand op hoge temperatuur;Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

De goedkoopsteWat is de belangrijke rol van de transformator

De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Fabriek voor droge transformatoren

Mesa.kgmtransformator met olieonderdompeling

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Droge transformator

Mesa.kgmOverige productinformatie
 • Kryvy Rih.Installatie van met olie ondergedompelde transformatorIs de ontwikkelwaarde hoog?

  Kryvy Rih.Installatie van met olie ondergedompelde transformatorIs de ontwikkelwaarde hoog?

 • Mariupol.Installatie van transformatoren met olieVerdediging van verschillende functies

  Mariupol.Installatie van transformatoren met olieVerdediging van verschillende functies

 • Sevastopol.Installatieschema van een transformator met een diepte van 35-kV-olieToepassingsgebied va

  Sevastopol.Installatieschema van een transformator met een diepte van 35-kV-olieToepassingsgebied va

 • Makiivka.Installatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bankStrategieën en oplossingen om

  Makiivka.Installatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bankStrategieën en oplossingen om

 • SimferopolIs de droge transformator een boxtransformatorDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

  SimferopolIs de droge transformator een boxtransformatorDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

 • Poltava.Is er olie in droge transformatorVan de bedrijven hebben geen geld

  Poltava.Is er olie in droge transformatorVan de bedrijven hebben geen geld

 • Cherkaser.Isolatie van transformatorenEnorme vraag naar infrastructuurinvesteringen

  Cherkaser.Isolatie van transformatorenEnorme vraag naar infrastructuurinvesteringen

 • Zhitomir.Isolerende olie van transformatoren van olietypeAnalyseproject

  Zhitomir.Isolerende olie van transformatoren van olietypeAnalyseproject

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!